Известие

Collapse
No announcement yet.

147 JTD гасне

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 147 JTD гасне

От известно време ми се появи супер неприятен проблем - при изключване от скорост (или натискане на съединител) колата гасне почти винаги, което се сещате какъв проблем е ... При каране в нормални обороти също усещам загуба на мощност и леко "придърпване". Случва се когато загасне дори да не може да запали няколко минути, другите коли ми свиркат, срам, вместо да ги направя на точки в огледалото аз слагам триъгълника ...
    Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно на 147 JTD 1.9 ?
    Alfa 147 1.9 JTD !BLACK!

Провери МПХ...На старата ми кола (пежо 206) имах подобен проблем...В движение ми гаснеше...и като натисках съединителя при изключване от скорост....Случвало ми се е и в града на остър завой....не ме питай как завъртях волана, защото сервото се изключи....
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Колега а защо не пробваш да отидеш на диагностика в Ванто трейд или при бобо да установите от къде е проблема.
      Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
      The pleasure of driving Alfa Romeo!

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Провери МПХ...
        ако го покажеш мпх-то на дизел шта черпа
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Може да е е позатлачена помпичката в резервоара, но си е за сервиз колата, де
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Търтей писал съм по инерция...само погледнах симптомите, които бяха идентични с тези на предишната ми кола....Сори, моя грешка...
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
              Търтей писал съм по инерция...
              нема прублеми
              просто внимавайте повече като пишете, моля
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Колега какво стана, открихте ли проблема. Имах такъв проблем но с 146 2.0 TD и се оказа както каза колегата по горе сондата в резервара. Имаше една топчица от влакна и тиня. Но все пак е по стара колица а при теб двигателя е доста по различен ,със много електроника, датчици, клапани и вакуми. Хубавото е да минеш диагностика, пък след това ще му мислиш.
                ALFA 156 2.4 JTD 140 PS THE BEST

Comment

Проблема се оказа вода в нафтата !! Въпросната бензиностанция е ЛукОйл в София - Люлин, преди тунела
                  Alfa 147 1.9 JTD !BLACK!

Comment

Вода в нафтата или нафта със водата- важно е да се уточни де... тяхната
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                    X